LASERLEIKKAUS

Laserleikkauksella mittatarkat osat kustannustehokkaasti ja nopeasti. Bodor 12 kW laserleikkaus mahdollistaa myös paineilman käytön leikkauskaasuna, jolloin varsinkin hiiliteräksillä leikkausnopeus nousee merkittävästi verrattuna perinteiseen happileikkaukseen. Etuna on myös vähäinen jälkityöstön tarve.

Laitteen leikkuupöytä on kooltaan 2,5m x 8m ja laite on sijoiteltu siten, että tarvittaessa työstettävää kappaletta voidaan vapaasti liikuttaa pöydän ympärillä.

Ohjelmistona on käytössä Lantek Expert Duct, joka sisältää lisäosan ilmastoinnin osille. Suunnittelupalvelun lisäksi pystymme leikkaamaan sopimusasiakkaille myös suoraan asiakkaan toimittamasta mallitiedostosta.

Laserleikkaus on tehokkaimmillaan leikkauksissa, joissa on esimerkiksi teräviä sisä- ja ulkokulmia, pyöristyksiä tai kaarevia muotoja, vapaamuotoisia reikiä tai vaikeasti mitattavia muotoja.

Jälkikäsittelyinä leikatuille kappaleille tulemme tarjoamaan hiontaa, kierteytystä ja särmäystä sekä tarvittaessa hitsausta.

TUOTTEET OMASTA SIJOITTELUOHJELMISTOSTA

Jos teillä on käytössä oma sijoitteluohjelmisto voimme useimmissa tapauksissa tehdä muuntotiedoston Lantek järjestelmään. Oman leikkuutiedoston käytöllä toimitusaika lyhenee sekä voitte itse optimoida leikattavien kappaleiden sijoittelun ja materiaalin käytön.

EXTRANET-LIITTYMÄ TUOTANNONOHJAUKSEEN

Tulemme tarjoamaan sopimusasiakkaille extranet-liittymän laser-leikkauksen tuotannonohjaukseen.

  • Reaaliaikainen tuotantotilanne
  • Suora tuotantotiedoston siirto leikkausjonoon
  • Leikkaus ensimmäisessä vapaassa leikkausajankohdassa

BODOR 12 KW
PÖYTÄ2500 mm x 8000 mm
OHJELMISTOLantek Expert Duct
LEIKKAUSKAASUTPaineilma, typpi, happi
LEIKKAUSNOPEUSAinevahvuus[m/min]
Hiiliteräs1 mm9
(Happi)2 mm5
5 mm3.3
10 mm2.2
20 mm0.6
Ruostumaton teräs1 mm70
(Typpi)2 mm40
5 mm18
10 mm6.0
20 mm1.0
Alumiini1 mm60
(Typpi)2 mm38
5 mm15
10 mm4.5
Lisätietoja Bodor.com
PAINEILMA- VAI HAPPILEIKKAUS
Paineilmaleikkauksella saavutetaan merkittävästi suurempi leikkausnopeus sekä säästö leikkauskaasun kustannuksissa.